•  
  • 93 892 44 49 - 610 131 190
  • info@miostaf.com
  • Facebook Miostaf

INDIBA és una tecnologia que s’utilitza tant per tractaments facials com corporals. És una màquina molt versàtil que estimula les cèl·lules a qualsevol zona on s’apliqui.


Fisioestètica Vilafranca

Beneficis a nivell corporal i facial.

S’utilitza una tecnologia patentada: la radiofreqüència monopolar capacitiva/resistiva, que activa els processos metabòlics de l’interior del cos mitjançant una corrent amb una freqüència de 448kHz, solucionant problemes tant a nivell superficial como a nivell més profund (així permet abordar qualsevol tractament corporal o facial).


INDIBA emet una energia que incrementa la temperatura corporal des de l’interior (no com altres radiofreqüències que emeten calor directe sobre el cos), d’aquesta manera augmenta la circulació profunda en aquesta zona i a les cèl·lules els hi arriba un estímul per a funcionar de forma òptima. Aquesta mateixa freqüència elèctrica estimula el col·lagen provocant una acció tensora de la pell. Els adipòcits que estan emmagatzemant més greix del normal, al estimular-se es desestructuren i perden volum ràpidament. D’aquesta manera al cos li és molt més fàcil eliminar el greix de forma natural.

És un tractament molt agradable i innocu!

Tractaments Facials

Redueix les arrugues i les linies d’expressió
Antienvelliment facial
Millora les bosses i ulleres
Reafirma la Papada

Tractaments Corporals

Acció tensora i reafirmació del pit i glutis
Flaccidesa de braços
Reducció de l’abdomen
Anticel·lulitis
Antiestries
Antiflaccidesa

Acció profunda per a una bellesa profunda

Resultats visibles des de les primeres sessions


Indiba Vilafranca